In 8 stappen uw badkamer vervangen

Van inspireren naar genieten in uw eigen badkamer in 8 stappen

Stap 1: Oriëntatiefase nieuwe badkamer

Een nieuwe badkamer begint natuurlijk met oriënteren. Online (via websites, social media en nieuwsbrieven), maar ook door badkamershowrooms te bezoeken, folders te bekijken en familie of vrienden te raadplegen. Op Pinterest vindt u vele borden vol badkamer inspiratie. Pin er gerust op los!

Stap 2: Uw droombadkamer gevonden!

U heeft uiteindelijk uw droombadkamer gevonden, of misschien wel helemaal zelf samengesteld. Nadat u deze gekocht heeft, moet deze natuurlijk ook geïnstalleerd worden. U wilt natuurlijk het beste voor uzelf en daar komen wij kijken!

Stap 3: Planning badkamer verbouwen

We gaan samen afspraken maken over de planning van de werkzaamheden en de producten die wij desgewenst leveren.

Stap 4: Voorbereidende werkzaamheden

Voordat uw nieuwe badkamer kan verrijzen, worden eerst de nodige voorbereidingen getroffen. Uw trap en hal worden keurig afgeplakt om beschadiging/vervuiling te voorkomen. Daarna begint het sloopwerk van de oude badkamer. Vervolgens wordt het leidingwerk geïnstalleerd inclusief elektra, en ventilatie.

Stap 5: Plaatsen sanitair

Het inbouwreservoir, bad en/of de douchebak worden geplaatst en ingebouwd. Eventueel worden extra wanden geplaatst.

Stap 6: Tegelwerk en plafond

Wanden en vloer (desgewenst voorzien van wand- en/of vloerverwarming) worden betegeld, waarna het plafond met verlichting wordt gemonteerd. Eventueel worden er nog stucwerkzaamheden verricht.

Stap 7: Montage sanitair

Het sanitair wordt gemonteerd en daar waar nodig afgekit.

Stap 8: Oplevering badkamer

De badkamer wordt opgeruimd en bezemschoon opgeleverd, waarna u eindelijk kunt genieten van uw nieuwe badkamer!

WordPress Website
WordPress Website
Mijn naam is WordPress. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Deze wordt later vervangen door de uiteindelijke tekst, die nu nog niet bekend is.
%d bloggers liken dit: